Pozvánka

Vážení,

ve středu 1. března je zahájen měsíc čtenářů. Koná se od 17 hodin ve velkém sále Krajské vědecké knihovny v Liberci, hosty budou Václav  Helšus, Markéta  Tallerová a další.  Ve Slam poetry vystoupí Dave Naslamkejv, Matouš Pikous a Tadeáš Pikous, pořadem provází Vladimíra Hamalová.

Proč vás zvu? KAL přestal odstoupením Luboše Příhody a kvůli administrativním problémům existovat, dosud byla vydána česko – německá čítanka a 10 čísel Kalmanachu. Spolupodílení na tištěném Světliku je asi jasné,  internetová doména kruhautoruliberecka.cz  nikoliv, 2016 jsem za doménu  zaplatil,  2017 zaplatím, ale není vyrovnán účet za 2 roky předchozí. Není nikdo, kdo by chtěl a mohl dělat předsedu. KAL jako samostatná příspěvková organizace tedy končí, otázkou je připojení ke knihovně a další otázkou jsou mimoliberečtí autoři.

Obec spisovatelů Praha je celorepubliková organizace, pořádá svou Valnou hromadu v sobotu 18. března od 10 do 14 hodin na magistrátu Prahy. Kolektivní členství v ní neexistuje. Vzhledem k tomu, že členové KAL žádné příspěvky neplatili  a řada dalších je už stará, došlo ohledně členství v KAL a v Obci k řadě nepřesností. Posílám proto pozvánku všem možným lidem, kteří v Obci a KAL publikovali, a také kolegům  z Ústí na valnou hromadu.

Pozvánka na valnou hromadu OS

Zdravím vás všechny

Ota Hejnic.

Napsat komentář